De locatie

De Grand Gîte

Je verblijft in de Grand Gîte van Domain de Saint Domingue. De Grand Gîte heeft op de eerste verdieping vier slaapkamers van 35-45 m2 met ieder een ensuite badkamer met wastafel en regendouche en een eigen (apart) toilet. De kamers beschikken over airco, breedbeeldtelevisie en wifi. Beddengoed en handdoeken worden verzorgd; alleen badhanddoeken voor zwembad en/of strand dien je zelf mee te nemen.

Op de begane grond heeft de Grand Gîte een woonkamer, een keuken (waar Jason de maaltijden voorbereidt) en een apart toilet.


Domain de Saint Domingue

Domain de Saint Domingue is een oude wijnmakerij, door de huidige eigenaar (een interieurarchitect) omgebouwd tot een prachtig landhuis. Zijn oog voor detail is in ieder vertrek terug te zien. Het huis wordt omgeven door ruim 10 hectare aan tuin. In de tuin bevindt zich een meer met een vlonder waar we één van de meditatielessen verzorgen. En er zijn maar liefst twee zwembaden met ligbedden, beiden geheel tot beschikking van de deelnemers.


De omgeving

Domain de Saint Domingue ligt op zo’n 4 kilometer van het centrum van Narbonne (een stad met ruim 50.000 inwoners) en 21 kilometer van het strand. In de omgeving zijn prachtige zandstranden te vinden en voor ieder wat wils: brede stranden aan gezellige boulevards, of rustiger stranden zonder bebouwing in de directe omgeving.

De accommodatie stelt een aantal fietsen gratis ter beschikking en je kan mooie fietstochten of wandelingen maken in de buurt. Op 50 minuten rijden vindt je de vestingstad Carcassonne en vanaf een half uur rijden vanaf de Domaine vind je schilderachtige bergdorpjes.


Het weer

In juni is de gemiddelde temperatuur 26° C midden op de dag en koelt het ’s nachts af tot 15° C.

Copyright 2019 Puur Jij Yogavakanties Contact Website door Boon Webdesign