Over ons

Jan en Cynthia 

Jan heeft eind 2016 zijn baan als manager bij een grote uitzendorganisatie opgezegd om zich volledig te richten op het verspreiden van yoga: het geven van yogalessen (ook binnen de docentenopleiding) én Yogayounity, het bedrijf dat we samen hebben opgericht en waarmee we yoga op een laagdrempelige manier naar het bedrijfsleven brengen (www.yogayounity.com).

Cynthia heeft in 2014 haar baan in loondienst achter zich gelaten om zich volledig te richten op Puur Jij, haar praktijk voor haptotherapie en coaching (www.puurjij.nl) en nu ook Yogayounity. Daarnaast geeft ze ook met veel plezier yogales.

Beiden hebben we een opleiding tot coach gevolgd en veel gedaan aan persoonlijke ontwikkeling en bewustzijn. Dit heeft geleid tot een diepere verbinding met onszelf en daardoor ook met elkaar. Vanuit die verbinding met onszelf en met elkaar, delen we onze waarden van liefde, compassie, acceptatie en creativiteit graag met onze omgeving.

We willen deze prachtige plek in Narbonne graag met jullie delen tijdens een week die in het teken zal staan van verbinding: verbinding met jezelf en verbinding met elkaar. In de yogalessen leggen we de nadruk op het contact maken met je lichaam en gevoel. Ook geven we samen een partneryogales die gericht is op samenwerking met elkaar. En alleen al door de maaltijden met elkaar te delen aan een lange tafel, ontstaat er in zo’n week ook een mooie verbinding in de groep. Voor ons is de week geslaagd als de deelnemers hebben genoten, hebben kunnen ontspannen, met vernieuwde energie en inspiratie weer naar huis gaan.

Jason

Jason heeft zich in 2014 ondergedompeld in de yoga en in een veganistische levensstijl. Hij heeft zich door de jaren heen verdiept in het creëren van heerlijke en gezonde plantaardige recepten. Deze recepten deelt hij op zijn website www.theindigokitchen.com.

In januari 2017 is hij begonnen met een yoga teacher training op De Nieuwe Yogaschool, waar hij in augustus zijn certificaat heeft behaald. De vreugde die de yoga en een plantaardige levensstijl hem hebben gebracht, wil hij met zoveel mogelijk mensen delen.

Met passie en liefde zal Jason tijdens de vakantie drie keer per dag een volledige plantaardige maaltijd verzorgen. Ook zal hij een interessante workshop geven.

Neem contact op

Cynthia, Jason, Jan (juni 2017)

 

 

 

 

 

 

 

Copyright 2019 Puur Jij Yogavakanties Contact Website door Boon Webdesign